ALMN app

De vernieuwde app van ALMN

Wilt u een autoschade melden? Is het weer tijd om uw kilometerstand door te geven? Of wilt u direct hulp door te bellen met het alarmnummer? Met de app van Autolease Midden Nederland heeft u alle informatie binnen handbereik. Met onze visie  ‘Mensen maken leasing’ streven wij ernaar om de afstand tussen de berijders en het team van Autolease Midden Nederland te verkleinen. Met deze app zijn wij ook onderweg altijd dichtbij.

Alle informatie binnen handbereik

Met de app van Autolease Midden Nederland maken wij het u gemakkelijk. De gepersonaliseerde app biedt de mogelijkheid om onder andere contract- en autogegevens in te zien, een autoschade te melden, snel te schakelen met onze hulpdienst en gemakkelijk uw huidige kilometerstand door te geven. U kunt de app ook gebruiken voor het maken van een afspraak bij ruitschade en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Ga direct van start

Download de instructiekaart van de app door op de afbeelding hieronder te klikken en volg eenvoudig de stappen. Wij wensen u veel plezier met het ontdekken van alle functionaliteiten!

Samen zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart onderweg bent

Heeft u ideeën of suggesties waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@almn.nl. Wij wensen u veel fijne en veilige kilometers met uw leaseauto!

Terug naar overzicht