Klanttevredenheid

Tevreden klanten, tevreden ALMN

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te meten en te blijven verbeteren vragen wij onze klanten en berijders regelmatig om feedback. Wie kent onze dienstverlening immers beter dan onze klanten en berijders!

Klanttevredenheid staat bij ALMN hoog in het vaandel.  Zonder u, onze klanten, zouden wij Autolease Midden Nederland niet bestaan. Wij doen er dan ook alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan u aan te bieden en uw mening is daarom voor ons van groot belang. Waar zijn wij goed in en welke punten kunnen wij nog verbeteren? Dit horen wij heel graag van u!

Via onderstaande button kunt u deelnemen aan ons tevredenheidsonderzoek op almn.tevreden.nl, met de feedback die wij ontvangen, kunnen wij onze dienstverlening voor u verder optimaliseren.

Voor elke ingevulde vragenlijst in 2017 hebben wij €2,50 aan een goed doel overgemaakt. In 2017 zijn er bijna 200 vragenlijsten ingevuld, waarna wij het bedrag ook nog hebben verdubbeld. Hiermee hebben wij de sterrenhemel voor Stichting Vlinders kunnen verzorgen. Lees hier het persbericht over deze actie.

Ook in 2018 zullen wij dit voortzetten en een goed doel selecteren.

Vul hier de vragenlijst in