Klanttevredenheid

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren vragen wij onze klanten en berijders regelmatig om feedback. Wie kent onze dienstverlening immers beter dan onze klanten en berijders!?

Tevreden klanten, tevreden Autolease Midden Nederland

Klanttevredenheid staat bij Autolease Midden Nederland hoog in het vaandel.  Zonder u, onze klanten, zouden wij Autolease Midden Nederland niet bestaan. Wij doen er dan ook alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan u aan te bieden en uw mening is daarom voor ons van groot belang. Waar zijn wij goed in en welke punten kunnen wij nog verbeteren? Dit horen wij heel graag van u!

Klik op de onderstaande button om deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek op almn.tevreden.nl. Met de feedback die wij ontvangen, kunnen wij onze dienstverlening voor u verder optimaliseren.

Deel uw mening en vul de vragenlijst in

Steun aan goede doelen

Per recensie die klanten achterlaten wordt er € 5 apart gezet voor goed doel. Benieuwd welke goede doelen wij in het verleden hebben gesteund en wat er door middel van uw bijdrage is gerealiseerd? We zetten het door u op een rij:

2016: Luxe kerstontbijt voor alle cliënten Voedselbank. Bekijk hier.
2017:
Met bijna 200 vragenlijsten hebben wij een sterrenhemel voor Stichting Vlinders kunnen realiseren. Lees meer.
2018: Tijdens de benefietavond van Stichting Kinderdroomwens heeft ALMN een bijdrage geleverd. Benieuwd? Klik hier.
2019: Team de Hoeksteen beklimt de Alpe d’HuZes voor onderzoek naar kanker. Meer over dit bijzondere initiatief.
2020: KLESTEO. Meer over dit goede doel zodra dit bekend is.