De vakantieauto

Ontdek de vakantieauto van ALMN

Een vakantie naar de Spaanse kust, een rondreis door Oost-Europa of lekker touren met de auto door Nederland? Autolease Midden Nederland maakt een vakantie met de auto toegankelijker door de vakantieauto. ALMN biedt bestaande klanten de mogelijkheid om tijdens de vakantieperiode gebruik te maken van een huurauto inclusief onbeperkt vrije kilometers. Wij leveren uw vakantieauto af op locatie en nemen uw huidige leaseauto mee terug.

Met de vakantieauto zorgen wij voor een auto met de ruimte die u nodig heeft, airconditioning, voldoende trekgewicht en/of extra zitplaatsen. Bent u al voorzichtig aan het kijken naar de mogelijkheden voor wintersport? In dat geval staat er een auto klaar met navigatie, all seasonbanden met het betrouwbare Alpine-Symbool én sneeuwkettingen. Zo gaat u met een gerust hart richting de kust of de pistes.

Voor uw leaseauto is het ook even vakantie. Wanneer wij uw auto meenemen, verzorgen wij uw auto door middel van een grondige schoonmaakbeurt. Indien nodig zetten wij alles in gang om een APK keuring, servicebeurt of onderhoud uit te voeren en eventuele schades te behandelen. En dit gaat zonder extra kosten; dit zit uiteraard bij uw full operational leasecontract inbegrepen. Bij thuiskomst brengen we uw leaseauto weer netjes bij u terug en ruilen ‘m meteen om voor de gebruikte vakantieauto.

Wat zijn de kosten voor een vakantieauto?

In samenwerking met De Waal Autoverhuur bieden wij voor onze klanten extra scherpe prijzen aan. U stapt al vanaf € 287 per week in een vakantieauto. Onze leaseadviseurs helpen u graag verder zodat we samen met u de perfecte vakantieauto samenstellen.

Ontdek de prijzen voor uw vakantieauto

Ontdek de voordelen

Veel mensen kiezen bij aanschaf voor een grotere auto dan ze daadwerkelijk nodig hebben. Maakt u gebruik van de vakantieauto dan kunt u dus in een compactere auto stappen. Zo heeft u als werknemer extra voordelen zoals een structureel lagere bijtelling.

Ook voor de werkgever is de vakantieauto interessant. Het bekostigen van een vakantieauto kan worden opgenomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden en past in het beeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Wilt u binnenkort in een vakantieauto stappen? Vraag een adviesgesprek aan. Wij helpen u graag.

Aanvraagformulier Vakantieauto

  • Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn hebben wij uw kenteken nodig.

Adviesgesprek aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’