De vakantieauto

Ontdek de vakantieauto van ALMN

Autolease Midden Nederland biedt bestaande klanten de mogelijkheid om tijdens de vakantieperiode gebruik te maken van een ruimere auto. Bijvoorbeeld tijdens wintersport. In dat geval staat er een auto klaar met navigatie, winterbanden én sneeuwkettingen. Zo gaat u met een gerust hart richting de bergen.

Of bent u op zoek naar een auto voor uw plannen in de zomer zonder na te denken over de actieradius? Met de vakantieauto zorgen wij voor een auto met de ruimte die u nodig heeft, airconditioning, voldoende trekgewicht en/of extra zitplaatsen.

Vraag direct advies aan!0344 – 63 80 70

Hoe werkt zo ‘n vakantieauto precies?

Bij de aanschaf van een auto houdt niet iedereen rekening met vakantieplannen. En dat snappen wij wel. Het is namelijk zonde om in een grote auto te stappen terwijl u die qua ruimte niet het héle jaar nodig heeft.

Hoe werkt zo ‘n vakantieauto precies? Vakantieauto ALMN actieradiusU boekt een vakantieauto voor minimaal 7 dagen aaneensluitend. We leveren uw vakantieauto af op locatie en nemen uw huidige leaseauto mee terug voor een grondige schoonmaakbeurt. Indien nodig zetten wij alles in gang om een APK keuring of onderhoud uit te voeren en eventuele schades te behandelen. Allemaal tijdens uw vakantie en zonder extra kosten; dit zit uiteraard bij uw leasecontract inbegrepen. Bij thuiskomst brengen we uw leaseauto weer netjes bij u terug en ruilen ‘m meteen om voor de gebruikte vakantieauto.

Wat zijn de kosten voor een vakantieauto?

In samenwerking met De Waal Autoverhuur bieden wij voor onze klanten éxtra scherpe prijzen aan. U stapt al vanaf € 245 per week in een vakantieauto. Neem contact op met uw leaseadviseur zodat we samen met u de perfecte vakantieauto kunnen samenstellen.

Ontdek de voordelen

Veel mensen kiezen bij aanschaf voor een grotere auto dan ze daadwerkelijk nodig hebben. Maakt u gebruik van de vakantieauto dan kunt u dus in een compactere auto stappen. Zo heeft u als werknemer extra voordelen zoals een structureel lagere bijtelling.

Ook voor de werkgever is de vakantieauto interessant. Het bekostigen van een vakantieauto kan worden opgenomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden en past in het beeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

 

Wilt u binnenkort in een vakantieauto stappen? Vraag een adviesgesprek aan. Wij helpen u graag.

Adviesgesprek aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’