Financial lease

Heeft u interesse in een lease regeling waarbij u aan het eind van het contract direct volledig eigenaar van het voertuig bent? Wilt u daarnaast zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden en fiscale voordelen die financial lease u te bieden heeft.

Hoe werkt Financial lease

Het grote verschil tussen financial- en operational lease is het wel of niet hebben van het economisch eigendom. Het economisch eigendom ligt bij operational lease bij Autolease Midden Nederland en bij financial lease bij u als klant. Bij financial lease moet de investering daarom worden geactiveerd op uw bedrijfsbalans. Dit kan voor de ene onderneming voordelig zijn terwijl het voor de ander een nadelig effect kan hebben.

Omdat het economisch eigendom bij financial lease bij u ligt kunnen daar fiscale voordelen aan verbonden zijn. Binnen de fiscale richtlijnen mag u namelijk na eigen inzicht op het geactiveerde object aflossen. Deze zogenoemde ‘on balance’  financiering kan voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers dus aantrekkelijker zijn dan een ‘off balance’ financiering.

Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij Autolease Midden Nederland. Wanneer de laatste betaling is voldaan gaat ook het juridisch eigendom automatisch over en bent u direct volledig eigenaar van de auto.

Inbegrepen componenten financial lease

  • Aflossing
  • Rente
  • Wij denken graag met u mee

In onze mens gerichte organisatie hechten wij bijzonder veel waarde aan korte communicatielijnen, een aanbod op maat en het meedenken met onze relaties. Dus heeft u een vraag over financial lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

Financial lease

Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’