Financial Lease

Financial-lease

Heeft u interesse in een leaseregeling waarbij u aan het eind van het contract direct volledig eigenaar van het voertuig bent? Wilt u daarnaast zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden en fiscale voordelen die financial lease u te bieden heeft.

Bekijk de voorraad (200+)0344 – 63 80 70

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?

Met ALMN Voorraadlease bieden wij u de keuze uit een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s waar u op korte termijn in wegrijdt! Al ruim 30 jaar zetten wij onze deskundigheid en professionaliteit in om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen. Bij ALMN bent u verzekerd van écht goed advies, vaste en scherpe prijzen, duidelijkheid van begin tot eind van het leasecontract en persoonlijk contact. Niet voor niets is ons motto: ‘Mensen maken leasing’. Vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad! Klik op bovenstaande button en vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad!

Adviesgesprek aanvragenOfferte aanvragen0344 – 63 80 70

Hoe werkt Financial Lease?

Het grote verschil tussen financial- en operational lease is het wel of niet hebben van het economisch eigendom. Het economisch eigendom ligt bij operational lease bij Autolease Midden Nederland en bij financial lease bij u als klant. Om deze reden moet de investering worden geactiveerd op uw bedrijfsbalans. Dit kan voor de ene onderneming voordelig zijn terwijl het voor de ander een nadelig effect kan hebben.

Omdat het economisch eigendom bij financial lease bij u ligt kunnen daar fiscale voordelen aan verbonden zijn. Binnen de fiscale richtlijnen mag u namelijk naar eigen inzicht op het geactiveerde object aflossen. Deze zogenoemde ‘on balance’  financiering kan voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers dus aantrekkelijker zijn dan een ‘off balance’ financiering.

Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij Autolease Midden Nederland. Wanneer de laatste betaling is voldaan gaat ook het juridisch eigendom automatisch over. U bent dan direct volledig eigenaar van de auto.

Inbegrepen componenten financial lease

  • Aflossing
  • Rente
  • Wij denken graag met u mee

In onze mens gerichte organisatie hechten wij bijzonder veel waarde aan korte communicatielijnen, een aanbod op maat en het meedenken met onze relaties. Dus heeft u een vraag over financial lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’