Lease de e-up

Volkswagen e-up

Lease nu de Volkswagen e-up! bij Autolease Midden Nederland. Bij het leasen krijgt u standaard: de Volkswagen e-up + laadkabel (laadtijd 6-8 uur) + laadpaal + traveldcard. Daarnaast is het mogelijk 3 weken per jaar een vakantieauto te nemen. U least een e-up al vanaf € 400,- inclusief onderhoud, reparatie, banden, verzekering en pech hulp*. E-up * o.b.v. 60 maanden en 10.000km/jr

Volkswagen e-up!

De e-up! heeft een krachtige elektrische motor met een theoretisch bereik tot 160 kilometer, waarmee hij niet alleen de bestuurder overtuigt maar ook het milieu veel minder belast. Vanwege zijn souplesse en uitgebreide reeks functies, kunt u elke dag genieten van de e-up! De e-up! is een 4-deurs uitvoering en biedt daarom extra comfort en ruimte voor iedereen. De bagageruimte heeft hetzelfde volume als de traditionele up! en daarmee dient de bagageruimte ook als een handige opbergruimte voor de laadkabels.

Travelcard

Travelcard geeft u volledig inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers en uw wagenpark, ongeacht of dit wagenpark elektrisch rijdt of op andere brandstoffen. Travelcard biedt werkgevers en werknemers aantrekkelijke voordelen, zoals kostenbesparing en overzicht.

Kostenbesparing door:

  • De acceptatie op alle tankstations in Nederland; kostbare kilometers maken naar een specifiek tankstation is niet nodig.
  • De verzamelfactuur waardoor u geen losse tankbonnen en declaratieformulieren hoeft te (laten) verwerken.
  • De gegarandeerde BTW teruggave.

Gemak door:

  • De innovatieve diensten als pechhulp, carwash, onderhoud, parkeren en reizen met het openbaar vervoer.
  • De mogelijkheid om zelf te kiezen voor een gemakkelijk te onthouden pincode.

Overzicht door:

  • Een gespecificeerde factuur die bovendien online voor u beschikbaar is.
  • De uitgekiende managementinformatie over rij- en tankgedrag en uw besparingsmogelijkheden.

Laadpunt:

In samenwerking met Eneco heeft Volkswagen het Basic laadpakket samengesteld. Het Basic laadpakket bevat een laadpunt voor thuis of op kantoor en een basisinstallatie. Met een laadpunt kunt u snel en veilig laden. De energiekosten voor het laden betaalt u via uw reguliere energierekening. U kunt zelf bepalen waar het laadpunt wordt geïnstalleerd.

Vakantieauto (optioneel):

Vaak kiezen berijders voor een grotere auto dan ze daadwerkelijk nodig hebben. Veelal wordt dit ingegeven door het gebruik van de auto tijdens de vakantie. Gedurende de vakantie heeft de berijder extra kilometers, meer ruimte, trekgewicht of extra zitplaatsen nodig. De Vakantieauto biedt de berijder de mogelijkheid om tijdens de vakantie gebruik te maken van een grote(re) auto. Als u de Volkswagen e-up! least is het mogelijk om 3 weken per jaar een vakantieauto te nemen voor € 65,-. U heeft dan de keuze uit een Volkswagen Golf of een SKODA Octavia en u kunt zelf bepalen wanneer u de vakantieauto wilt inzetten.

Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’