Netto operational lease

Wilt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is het feit dat u bij deze vorm van voordelig leasen het operationele gedeelte deels zelf kunt verzorgen.

Hoe werkt netto operational lease

Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Het juridisch en economisch eigendom ligt volledig bij Autolease Midden Nederland en u houdt uw balans vrij van wagenpark investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie bij uw onderneming. Het restwaarde risico ligt echter bij Autolease Midden Nederland.

Naast de kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie zijn er natuurlijk nog andere kostencomponenten. Denk hierbij aan  administratie van brandstofkosten, houderschapsbelasting of schadebeheer. Deze kunnen (ook bij operational lease) naar believen worden ondergebracht bij Autolease Midden Nederland. 

Mogelijkheden aan het eind van uw netto operational lease contract

Wanneer er belangstelling is om de auto eventueel over te kopen aan het eind van de leaseperiode wordt er een koopoptie aangeboden. Dit betekent dat er bij het aangaan van het contract wordt vastgelegd voor welk bedrag de auto kan worden overgenomen wanneer het contract afloopt. Hier zit u natuurlijk niet aan vast, overgaan tot de koop hoeft u dus alleen te doen wanneer dit u voordeel oplevert.

Inbegrepen componenten Netto operational lease

• Afschrijving
• Rente
• Wegenbelasting

Wij denken graag met u mee

In onze mens gerichte organisatie hechten wij bijzonder veel waarde aan korte communicatielijnen, een aanbod op maat en het meedenken met onze relaties. Dus heeft u een vraag over netto operational lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neemt u  dan gerust contact met ons op.

Slider-Full-Operational

Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’