Netto Operational Lease

Wilt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is het feit dat u bij deze vorm van voordelig leasen het operationele gedeelte deels zelf kunt verzorgen.

Bekijk de voorraad (200+)0344 – 63 80 70

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?

Met ALMN Voorraadlease bieden wij u de keuze uit een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s waar u op korte termijn in wegrijdt! Al ruim 30 jaar zetten wij onze deskundigheid en professionaliteit in om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen. Bij ALMN bent u verzekerd van écht goed advies, vaste en scherpe prijzen, duidelijkheid van begin tot eind van het leasecontract en persoonlijk contact. Niet voor niets is ons motto: ‘Mensen maken leasing’. Vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad! Klik op bovenstaande button en vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad!

Adviesgesprek aanvragen0344 – 63 80 70

Hoe werkt netto operational lease?

Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Bij netto operational lease ligt het juridisch en economisch eigendom volledig bij Autolease Midden Nederland (ALMN). U houdt uw balans vrij van wagenpark investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie bij uw onderneming. Het restwaarde risico ligt echter bij Autolease Midden Nederland.

Naast de kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie zijn er natuurlijk nog andere kostencomponenten. Denk hierbij aan administratie van brandstofkosten, houderschapsbelasting of schadebeheer. Deze kunnen (ook bij operational lease) naar believen worden ondergebracht bij ALMN. 

Mogelijkheden aan het eind van uw Netto Operational Lease contract

Heeft u aan het einde van de leaseperiode behoefte om de auto over te kopen? Dan bieden wij u koopoptie aan. Dit betekent dat er bij het aangaan van het contract wordt vastgelegd voor welk bedrag de auto kan worden overgenomen. Hier zit u natuurlijk niet aan vast, overgaan tot de koop hoeft u dus alleen te doen wanneer dit u voordeel oplevert.

Inbegrepen componenten Netto Operational Lease

• Afschrijving
• Rente
• Wegenbelasting

Wij denken graag met u mee

In onze mens gerichte organisatie hechten wij bijzonder veel waarde aan korte communicatielijnen, een aanbod op maat en het meedenken met onze relaties. Dus heeft u een vraag over netto operational lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neemt u  dan gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen 0344 - 63 80 70
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’