Particuliere lease

Private Lease

ALMN Private Lease is een leasemaatschappij voor particuliere lease. U als particulier kunt bij ALMN een auto leasen tegen zeer concurrerende leaseprijzen. Dat betekent voor u gemak, risicobeperking, betrouwbaarheid, geen fiscale bijtelling en vaak lagere kosten dan bij eigen autobezit! U betaalt voor mobiliteit en dat garanderen wij!

Bekijk de voorraad (100+)0344 – 63 80 70

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?

Met ALMN Voorraadlease bieden wij u de keuze uit een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s waar u op korte termijn in wegrijdt! Al ruim 30 jaar zetten wij onze deskundigheid en professionaliteit in om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen. Bij ALMN bent u verzekerd van écht goed advies, vaste en scherpe prijzen, duidelijkheid van begin tot eind van het leasecontract en persoonlijk contact. Niet voor niets is ons motto: ‘Mensen maken leasing’. Vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad! Klik op bovenstaande button en vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad!

Adviesgesprek aanvragenOfferte aanvragen0344 – 63 80 70

Hoe kan particuliere lease zo goedkoop zijn?

  • Ten eerste specialiseert ALMN Private Lease zich in betrouwbare en courante merken, waardoor we maximale inkoopvoordelen kunnen bedingen, die vervolgens ten goede komen aan u.
  • Ten tweede nemen wij het all-riskverzekeringsrisico van de auto in eigen beheer. Ook hierdoor houdt ALMN Private Lease de kosten bijzonder laag. 
  • Ten derde belonen wij particuliere lease klanten met veel schadevrije jaren door op de leaseprijs een no-claim korting op te nemen.
  • Daarnaast werkt ALMN Private Lease in regio’s met relatief lage risico’s, hierdoor hebben wij bij de verzekeringsmaatschappij aantrekkelijke regio kortingen weten te bedingen. En het mooie is: al deze voordelen komen ten goede aan onze klanten. Aan u dus! Tevens beschikt u, net als de zakelijke leaserijder, over een totaalpakket aan dienstverlening.

Service en gemak van ALMN Private Lease

Naast lage kosten garandeert ALMN Private Lease u veel, heel veel service en gemak. Zo bieden wij u nieuwe (en dus betrouwbare) auto’s aan door middel van de in de zakelijke markt ingeburgerde operationele lease. Daarbij zijn alle autokosten, behalve brandstof, in het leasetarief opgenomen. Ook winterbanden behoren tot de mogelijkheden. En door een nauwe samenwerking met onze partners, maar ook door hen constant kritisch te beoordelen, optimaliseert ALMN Private Lease voortdurend haar service.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ALMN Private Lease.

Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen 0344 - 63 80 66
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’