Shortlease

Shortlease

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Shortlease combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto. Shortlease is flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af tegen een scherp tarief. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode hoeft te besluiten of u de auto langer door wilt leasen.

Bekijk de voorraad (200+)0344 – 63 80 70

Op zoek naar een tijdelijke auto?

Met ALMN Voorraadlease bieden wij u de keuze uit een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s waar u op korte termijn in wegrijdt! Al ruim 30 jaar zetten wij onze deskundigheid en professionaliteit in om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen. Bij ALMN bent u verzekerd van écht goed advies, vaste en scherpe prijzen, duidelijkheid van begin tot eind van het leasecontract en persoonlijk contact. Niet voor niets is ons motto: ‘Mensen maken leasing’. Vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad! Klik op bovenstaande button en vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad!

Adviesgesprek aanvragen0344 – 63 80 70

Shortlease via onze businessunit; De Waal Autoverhuur

Via onze business unit De Waal Autoverhuur hebben wij de beschikking over meer dan 400 eigen huurauto’s. De Waal Autoverhuur is een bovag 5-sterren verhuurder en tevens groot zakelijk partner van Euromobil. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Verhuur van 1 dag tot twaalf maanden in de shortlease is dus allemaal mogelijk. Voor tarieven en interessante aanbiedingen kijkt u ook op www.dewaalautoverhuur.nl of neem contact op met onze huurspecialisten (0344-638059) die graag met u meedenken over een passende mobiliteitsoplossing.

Adviesgesprek aanvragen 0344 - 63 80 59
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’