Shortlease

Shortlease De Waal Autoverhuur

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Het combineertShortlease zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto. Shortlease is flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af tegen een scherp tarief. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode hoeft te besluiten of u de auto langer door wilt leasen.

Bekijk de voorraad (200+)0344 – 63 80 70

Op zoek naar een tijdelijke auto?

Met ALMN Voorraadlease bieden wij u de keuze uit een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s waar u op korte termijn in wegrijdt! Al ruim 30 jaar zetten wij onze deskundigheid en professionaliteit in om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen. Bij ALMN bent u verzekerd van écht goed advies, vaste en scherpe prijzen, duidelijkheid van begin tot eind van het leasecontract en persoonlijk contact. Niet voor niets is ons motto: ‘Mensen maken leasing’. Vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad! Klik op bovenstaande button en vindt uw ideale leaseauto in onze voorraad!

Adviesgesprek aanvragen0344 – 63 80 70

Shortlease via onze businessunit; De Waal Autoverhuur

Via onze business unit De Waal Autoverhuur hebben wij de beschikking over meer dan 400 eigen huurauto’s. De Waal Autoverhuur is een bovag 5-sterren verhuurder en tevens groot zakelijk partner van Euromobil. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Verhuur van 1 dag tot twaalf maanden in de shortlease is dus allemaal mogelijk. Voor tarieven en interessante aanbiedingen kijkt u ook op www.dewaalautoverhuur.nl of neem contact op met onze huurspecialisten (0344-638059) die graag met u meedenken over een passende mobiliteitsoplossing.

Adviesgesprek aanvragen 0344 - 63 80 59
  • ‘’Zakelijk leasen‘’

  • ‘’Privé leasen‘’

  • ‘’Auto huren‘’