26 nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens voor de ComServe Group

ComServe aflevering

Autolease Midden Nederland (ALMN) en De Waal Autogroep leverden donderdag 31 mei aan de ComServe Group 24 Volkswagens Transporter en 2 Volkswagens Crafter af. Een logische stap voor ComServe als aftersales dienstverlener.

Mede op verzoek van de techno-koeriers van ComServe viel de keuze wederom op Volkswagen. Met deze kwalitatief sterke en betrouwbare bedrijfswagens wil het bedrijf voldoen aan de toegenomen vraag naar de full-service installaties.

ComServe Group behoort tot de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux. Net zoals ALMN en De Waal richt het bedrijf zich op het ontzorgen van de klant, staat betrouwbare en snelle service hoog op de prioriteitenlijst en zorgt ComServe voor een optimale klantbeleving.

De Waal Autogroep en Autolease Midden Nederland willen de ComServe Group bedanken voor opnieuw een mooie opdracht. We hopen op een lange en succesvolle samenwerking om zo jullie klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor nu wensen we iedereen veel veilige kilometers toe.

 

Terug naar nieuwsoverzicht