Autolease Midden Nederland lanceert ALMN Voorraadlease

Nieuwsbericht - ALMN Voorraadlease

ALMN introduceert unieke voorraad portal: ALMN Voorraadlease

Vandaag lanceert Autolease Midden Nederland (ALMN) het nieuwe portal ALMN Voorraadlease. Hiermee biedt ALMN consumenten en bedrijven de mogelijkheid om online uit voorraad een nieuwe of jong gebruikte auto te leasen.

Bekijk direct ons volledige aanbod!

“Dat consumenten en zakelijke rijders zich bij het leasen van een auto volledig online oriënteren is geen verrassing. En dat zij steeds hogere eisen aan deze online oriëntatie stellen is ook bekend. Voorheen hadden wij een statische en informerende website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel, dynamisch en voorzien we op een innovatieve wijze in de behoefte van de (potentiële) leaserijder”, zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland.

“Zowel de zakelijke als particuliere rijder kan op het nieuwe portal gemakkelijk en snel de gewenste leaseauto vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En niet te vergeten op korte termijn er in wegrijden”.

Het aanbod

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van 200+ auto’s speuren naar de ideale leaseauto. Door de mogelijkheid om auto’s op te slaan als favoriet en te vergelijken, wordt het de consument overzichtelijk gemaakt. Het nieuwe portal bespaart de leaserijder tijd en maakt het eenvoudig om een goede afweging te maken.

Op de website worden auto’s van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. “Met de grote en diverse voorraad geloven wij de klant optimaal te bedienen. Staat de gewenste auto niet op voorraad, dan is deze uiteraard ook nieuw te bestellen”, aldus Maarten.

Eenmaal uitgekomen bij de ideale leaseauto dient de bezoeker alleen nog te kiezen hoe hij/zij de auto wilt leasen. De ruime voorraad wordt namelijk aangeboden in de leasevormen: Zakelijke Lease (Full Operational of Financial Lease) en Particuliere Lease.

De komende tijd zal de online voorraad verder worden uitgebreid en gaat ALMN een succes maken van deze nieuwe en innovatieve voorraadportal.

Full Operational Lease - ALMN Voorraadlease  Financial Lease - ALMN Voorraadlease  Particuliere Lease - ALMN Voorraadlease

Terug naar nieuwsoverzicht