Altijd inzage in uw wagenpark

ALMN Wagenparkbeheer - Column Luc

Met de online managementrapportages van ALMN

ALMN beschikt over een uiterst modern, online en real-time management rapportage systeem. Alle voor onze relaties en haar berijd(st)er relevante voertuig- en contractinformatie kan hiermee 24 uur per dag 7 dagen in de week snel en real time worden geraadpleegd.

Door middel van een heldere en overzichtelijke rapportage van onder meer; volledige voertuig- en contractinformatie, reparaties, onderhoud en banden, schades, brandstofverbruik, bekeuringen en de afwijking(en) ten opzichte van het aantal contractkilometers bieden wij onze relaties volledig inzicht in het wagenpark.

Betrouwbare en overzichtelijke managementinformatie is van groot belang bij het optimaal beheren van uw wagenpark. De gegevens vanuit de rapportage in combinatie met een pro-actief beheer vanuit ALMN dragen daadwerkelijk bij aan het verlagen van uw autokosten.

Met onze brandstofmanagement applicatie wordt zowel het tankgedrag als het rijgedrag continu gemonitord. Hierbij kan gekeken worden naar het gehele wagenpark maar ook ingezoomd worden per rijdend voertuig. De berijder kan zijn resultaten online bekijken. Hiernaast heeft de Fleet manager de unieke mogelijkheid om het tankgedrag van de berijders direct te beïnvloeden. Op die manier kun je jaarlijks heel wat geld besparen.

Wilt u meer weten over onze managementrapportages en leasemogelijkheden? Neem contact met ons op.

Direct contact
Terug naar nieuwsoverzicht