Wat zijn de voordelen van shortlease?

Aflevering COOP shortlease auto's voordelen

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Het combineert zorgeloos leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af en wij nemen alle zorgen uit handen. We zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

    • Flexibel, na een maand dagelijks opzegbaar
    • Geen onverwachte kosten. Alle zorg wordt uit handen genomen
    • Rijd in de nieuwste auto’s en geniet daarmee van de nieuwste technologieën
    • Snel een mobiliteitsoplossing nodig? Rijd direct weg
    • Uw contract verlengen? Dat kan gemakkelijk en snel

Door de huidige anderhalve meter maatschappij zullen verschillende ondernemingen hun werkzaamheden anders moeten inrichten. Bent u benieuwd naar ons aanbod in de vorm van shortlease?

Ontdek shortlease en vervul uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte

Op zoek naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing?

Shortlease biedt een uitkomst voor veel bedrijven die niet kunnen voorspellen hoe lang de auto gebruikt gaat worden. Met een shortlease auto verbindt u zich nooit onnodig lang aan een contract. Een extra reden voor een onderneming om het wagenpark uit te breiden in de vorm van shortlease, is het uitbesteden van het risico. Dit betekent dat de auto niet op de balans komt als eigendom. U heeft geen risico omdat de auto volledig is verzekerd voor een vast bedrag per maand. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode hoeft te besluiten of u de auto langer door wilt shortleasen.

COOP supermarkten zet 10 extra shortlease auto’s in

Een mooi voorbeeld is een supermarkt die u vast en zeker kent. Via onze business unit De Waal Autoverhuur hebben we bij COOP supermarkten 10 extra shortlease auto’s ingezet. Hierdoor rijden er nieuwere auto’s in het wagenpark en dragen ze bij aan een lagere Co2 uitstoot. Én genieten ze van de flexibiliteit van shortlease. Deze auto’s zijn extra luxe uitgerust en inclusief bestickering afgeleverd op locatie.

samenwerking COOP en De Waal Autoverhuur samenwerking COOP en De Waal Autoverhuur

Onze business unit De Waal Autoverhuur is een BOVAG 5-sterren gecertificeerde verhuurder en tevens groot zakelijk partner van Euromobil Nederland. Het wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Wilt u meer weten over shortlease? Neem direct contact op!

DIRECT CONTACT

 

Terug naar nieuwsoverzicht