Leasen van een elektrische motor nu mogelijk

Lease de elektrische livewire Harley-Davidson

De LiveWire is de eerste volledig elektrische motor die Harley-Davidson op de markt heeft gebracht. Het model is ontworpen om een krachtige motorervaring te bieden met de look & feel van Harley-Davidson. Het zakelijk (ver)leasen van deze elektrische motor sluit klakkeloos aan bij de MVO doelstellingen van Autolease Midden Nederland. In samenwerking met Big-Rivers Harley-Davidson zetten wij wederom een stap in de groene richting.

Unieke samenwerking Big-Rivers Harley-Davidson

Big-Rivers Harley-Davidson is dé authorized Harley-Davidson dealer van de grootste provincie van Nederland. Wij zijn dan ook erg trots dat we vanaf 2021 het zakelijke publiek mogen bedienen met de motorleverancier in Gelderland.

Streeft u samen met ons naar een CO2-neutrale toekomst? Stap dan binnenkort op de LiveWire van Harley-Davidson. Het operational leasetarief bedraagt € 359 p/m. Dit is op basis van 48 maanden en 8.000 km per jaar. Het tarief is inclusief: rente en afschrijving, reparaties en onderhoud en hulpdienst in binnen- en buitenland.

Meer weten over de LiveWire Bekijk de voorraad

Specificaties van de LiveWire

De elektrische motor heeft geen versnellingen en geen koppeling. Daardoor kunt u in maar liefst 3 seconden een snelheid van 100 km/u bereiken. Met een actieradius tot 240 kilometer (stad)* zijn de prestaties geoptimaliseerd voor de urban rijder.

U laadt de LiveWire eenvoudig op via het stopcontact; tot 80% in 10 uur. Of ga voor sneller laden met de CCS-aansluiting. Binnen 40 minuten is de accu weer voor 80% opgeladen. Deze Harley Davidson is uitgerust met een verzameling slimme technologieën, waaronder zeven selecteerbare rijmodi, het Reflex Defensive Rider Systems (RDRS) en het Electronic Chassis Control (ECC)-systeem om de berijder meer vertrouwen en controle te bieden in lastige omstandigheden.

Wilt u meer weten over de LiveWire van Harley Davidson? Big-Rivers Harley Davidson heeft een brochure ontwikkeld waardoor al uw vragen beantwoord worden.

Terug naar nieuwsoverzicht