Maatregelen COVID-19

COVID-19 update autolease midden nederland

Wij blijven open en bereikbaar voor u

Op 25 september 2021 zijn alle maatregelen door de overheid opgeheven. Wij blijven nog wel alert op de hygiëne.

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen. Autolease Midden Nederland volgt deze maatregelen op de voet en wij nemen uw en onze gezondheid uiterst serieus. Wij zijn nog geopend en blijven bereikbaar voor u. We vragen u wel om rekening te houden met de voorschriften vanuit het RIVM en onze overheid. Uiteraard hebben wijzelf ook maatregelen getroffen.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht;
  • We geven u een vriendelijke glimlach, in plaats van een hand;
  • Wij verminderen fysieke vergaderingen binnen onze organisatie;
  • Collega’s houden zoveel mogelijk individueel (lunch)pauze. Hiermee voorkomen we samenkomst van grote groepen;
  • We reinigen onze deurklinken geregeld.

Direct persoonlijk contact? Stel gerust uw vragen via de onderstaande button of verzoek ons contact met u op te nemen:

DIRECT CONTACT BEL MIJ TERUG!

Wat verwachten wij van u?

Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven wanneer u last heeft van klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, zoals het RIVM heeft omschreven in haar voorschriften. Deze voorschriften gelden ook voor onze medewerkers. Zij komen niet werken wanneer zij te maken hebben met dergelijke klachten.

Onze locaties

De openingstijden van Autolease Midden Nederland en ALMN Private Lease blijven onveranderd. De Waal Autoverhuur is geopend maar tot nader order hebben wij geen koopavonden meer. Heeft u een afspraak ingepland? Deze gaat gewoon door, tenzij u anders van ons heeft gehoord. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

  • Uw autosleutel kunt u afgeven in onze sleutelbak, dit zorgt voor een contactloze sleuteloverdracht;
  • Ons team reinigt de auto’s grondig. Wij letten extra op het stuur, de stoel en de versnellingspook van uw auto. Voor en na het reinigen wassen onze collega’s hun handen.

logos

CONTACT MET ALMN CONTACT MET PRIVATE LEASE DE WAAL AUTOVERHUUR

Alternatieven voor een bezoek

Wilt u niet bij ons langskomen voor een geplande afspraak? Wij begrijpen dat volkomen. Neem in dit geval contact met ons op. In bepaalde gevallen kunnen we de auto bij u thuis ophalen. Overleg met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek ook onze ‘online showroom’

Op onze website kunt u gemakkelijk onze nieuwe en jong gebruikte voorraadauto’s bekijken. Alle auto’s hebben wij uitgebreid op de foto gezet zodat u al zoveel mogelijk van de auto kunt bekijken. Heeft u toch nog vragen over zo’n auto? Neem dan gerust contact met ons op. Onze leaseadviseurs staan u graag te woord via de telefoon of via de mail.

VOORRAAD ZAKELIJKE LEASE VOORRAAD PRIVATE LEASE

Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog wat vragen heeft in deze vreemde situatie. Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. Wij staan voor u klaar.

DIRECT CONTACT
Terug naar nieuwsoverzicht