MultiTankcard nieuwe leverancier van onze tank- en laadpassen

Bij Autolease Midden Nederland kiest u bewust voor kwaliteit en professionaliteit van uw mobiliteitsinvulling. Om zo optimaal mogelijk op uw wensen aan te sluiten, kiezen wij met zorg onze samenwerkende partners. In de afgelopen periode hebben wij ons aanbod van tank- en laadproducten tegen het licht gehouden. Dit heeft geleid tot de keuze voor een nieuwe leverancier per 1 juni 2022: MultiTankcard.

Over MultiTankcard

Het platform van MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. MultiTankcard biedt daarnaast meer mogelijkheden, denk aan wassen, parkeren, het gebruik van openbaar vervoer en de OV-fiets. Het platform blijft in ontwikkeling dankzij innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners. Dit vergroot het gebruiksgemak en daar profiteert u van!
Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe leaserijders en wagenparkbeheerders ontzorgd kunnen worden op het gebied van tanken en laden. Dit maakt MultiTankcard een toonaangevende mobiliteitspartner voor Autolease Midden Nederland.

Wat betekent dit voor u?

Wanneer in mei een nieuw brandstofcontract of -product bij ons wordt afgenomen, versturen wij direct nieuwe tank- en/of laadproducten van MultiTankcard. Anders zullen berijders vanaf 1 juni vervangende tank- en/of laadpassen ontvangen. Kort hiervoor wordt iedereen nogmaals door ons geïnformeerd. Berijders ontvangen dan ook meer details over de nieuwe tankpas en/of laaddruppel.
We delen alvast graag dat alle berijders toegang zullen krijgen tot de MultiTankcard Next app. Hiermee krijgen zij onder andere inzicht in de gemaakte brandstofkosten, de dichtstbijzijnde tank- en laadpaallocaties en de mogelijkheid om te declareren of de pas tijdelijk te blokkeren bij diefstal of verlies.

Vragen?

Wij streven er naar om u zo goed mogelijk te informeren en de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw vaste leaseadviseur op 0344 – 63 80 57.

Terug naar nieuwsoverzicht