Nieuwe elektrische Renault ZOE voor gemeente Beuningen

Renault ZOE Gemeente Beuningen

Sinds 2015 werkt de gemeente samen met inwoners, bedrijven en professionals aan verschillende concrete activiteiten om in 2040 energieneutraal te kunnen zijn. In Beuningen wordt duurzame mobiliteit gestimuleerd door het gebruik van fietsen en elektrische auto’s makkelijker te maken. Autolease Midden Nederland herkent, als gecertificeerde leasemaatschappij (MVO prestatieladder niveau 3), de behoefte aan verduurzaming. Met deze gedeelde visie zijn we de samenwerking aangegaan.

Op weg naar een energie neutraal Beuningen verduurzaamt de gemeente haar wagenpark. Twee elektrische scooters zijn half maart ingezet en op 5 april jl. hebben Luc Beaumont, accountmanager zakelijke markt Autolease Midden Nederland, en Fabiënne Willemsen, Sales Representative van Bochane Nijmegen, een nieuwe Renault ZOE afgeleverd.

De gemeente kiest bij de vervanging van haar bedrijfsvoertuigen voor de meest duurzame oplossingen. Na meerdere overwegingen van verschillende merken en modellen is de keuze gemaakt voor de Renault ZOE. Opgeladen met groene stroom zal de auto gebruikt gaan worden door meerdere berijders.

Autolease Midden Nederland voorziet de gemeente Beuningen in een volledig ontzorgde mobiliteitsoplossing voor de aankomende jaren en wij wensen de gemeente Beuningen veel veilige kilometers toe met de prachtige ZOE!

Terug naar nieuwsoverzicht