Nieuwe website Autolease Midden Nederland

website ALMN

Onze volledig vernieuwde website is 1 oktober live gegaan! De nieuwe moderne site is overzichtelijker en volledig responsive.

De nieuwe website geeft meer mogelijkheden met betrekking tot acties en is ook gebruiksvriendelijker voor onze huidige klanten. Er zijn aparte pagina’s voor wagenparkbeheerders en berijders waar o.a. veel gestelde vragen worden beantwoord, daarnaast is de pagina volledig responsive. Dit houdt in dat de website via elk device goed te bezoeken is en zich aanpast op tablet of mobiel.

Met onze filosofie: ‘Mensen maken leasing’ in het achterhoofd zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze service te verbeteren. Op onze nieuwe website worden onze leasevormen uitgebreider toegelicht en kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kunt u o.a. snel en gemakkelijk een bekeuring opvragen of schade melden.

Met onze nieuwe website willen wij onze huidige klanten een betere service bieden en willen wij potentiële klanten uitgebreider informeren over het leasen bij Autolease Midden Nederland.

Heeft u nog op- of aanmerkingen op onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Direct contact
Terug naar nieuwsoverzicht