Nieuwste technologie, revolutionaire auto

Deze nieuwste technologie zorgt voor een revolutionaire auto | Autolease Midden Nederland

Ontdek de nieuwste technologie van deze revolutionaire auto

Steeds meer automerken richten zich op volledig elektrische auto’s. Zo ook Polestar. Met de komst van de Polestar 2 wordt een nieuwe technologie geïntroduceerd. De 5-deurs fastback is de eerste auto ter wereld die standaard is uitgerust met een infotainmentsysteem van Google. Dit betekent dat alle Google-apps en -services te gebruiken zijn.

‘Hey Google, navigeer naar huis’

Stel je navigatie in met Google Voice of vraag naar je afspraken aan Google Assistent. Zeg simpelweg ‘Hey Google’ en stel een vraag of geef een commando. Zo is het mogelijk om handsfree berichten te sturen, informeren naar weersvoorspellingen en je airco aan te zetten. Door de koppeling tussen het Android Automotive besturingssysteem en Google Assistent is het ook mogelijk om je slimme apparaten in huis te koppelen. Denk aan je thermostaat, verlichting of robotstofzuiger.

Het Android-systeem heeft een eigen internetverbinding en is hierdoor altijd up-to-date. Het intuïtieve systeem werkt zelfstandig, en wordt nog slimmer tijdens het gebruik van de auto. Hierdoor weet de auto bijvoorbeeld al wie je bent zodra je de deurgreep aanraakt en past automatisch de stoel-, stuur- en spiegelinstellingen aan.

Overzichtfoto Polestar  Polestar 2_Operational lease

Innovatieve technologie & krachtige elektromotoren

Ook beschikt de eerste volledig elektrische auto van Polestar over een heel scala aan preventieve veiligheidssystemen. Advanced Driver Assistance System, Pilot Assist en Autonomous Emergency Braking helpen de bestuurder voor een veilige rit. De Polestar 2 heeft twee krachtige elektromotoren waarmee van 0 naar 100 km/u in 4,7 seconden gereden kan worden. Met een volle accu is kun je tot wel 470 kilometer (WLTP) rijden.

Wat is het Advanced Driver Assistance System (ADAS)?

Verschillende automerken gebruiken andere benamingen hiervoor, maar het resultaat is (bijna) hetzelfde: met dit systeem rijdt de auto autonoom en biedt de bestuurder ondersteuning.  Zo kan de auto versnellen, remmen en bochten nemen zonder dat u aan het stuur draait.

Bekijk de Polestar 2 via deze link

Deze nieuwste technologie zorgt voor een revolutionaire auto | Autolease Midden Nederland

Terug naar nieuwsoverzicht