Overgang naar een nieuw automatiseringssysteem

ALMN_Overgang naar een nieuw automatiseringssysteem

Vanwege de toegenomen complexiteit van BPM-vaststelling (WLTP) stapt Autolease Midden Nederland over op een nieuw leasepakket. De transitie van het huidige pakket (ABS) naar het softwaresysteem van Carwise zal in december plaatsvinden. De overgang naar dit systeem heeft impact op verschillende afdelingen van onze organisatie. Lees hier wat u kunt verwachten.

Wat gaat er veranderen?

Ons team, service en diensten blijven hetzelfde. We hebben maatregelen getroffen zodat we bereikbaar blijven en alle operationele zaken kunnen behandelen. Het kan echter zo zijn dat de doorlooptijd iets langer is dan u van ons gewend bent.

Visueel zou u kleine wijzigingen kunnen ondervinden bij de offertes, herberekeningen en facturen. Heeft u een brandstofpas in uw operationele leasecontract? Dan zal er in november een extra kwartaalafrekening plaatsvinden. Gebruikt u onze eigen berijdersapplicatie? Deze zal worden vervangen voor een nieuwe. Lees hier meer.

Wij vragen om uw begrip

Al met al is het een ingrijpende operatie. Het systeem is de ruggengraat van Autolease Midden Nederland en de migratie kost tijd en energie. Uiteraard streven wij ernaar om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze collega’s zetten zich meer dan 100% in om u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan echter zijn dat bepaalde zaken net even iets anders lopen of langer duren dan u van ons gewend bent. Hiervoor onze oprechte excuses, maar wij vragen ook om uw begrip.

Ons team en onze service blijven hetzelfde. Alleen ons systeem veranderd.

ALMN stapt over naar een nieuwe systeemHeeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op!
Terug naar nieuwsoverzicht