Seminar energietransitie 22 september | Komt u ook?

Energietransitie seminar

“Schaarste aan grondstoffen”, “Overbelaste netwerken”, “Industrie moet van het gas af”, “Verduurzaming, elektrificering en energietransitie” en zo zijn er nog een aantal koppen die de nieuwssites en kranten sieren. Maar wat is er nu écht aan de hand? Heeft de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen écht zoveel problemen tot gevolg of valt het eigenlijk allemaal wel mee? En wat betekent dit voor uw mobiliteit?

Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer of wagenparkbeheerder geconfronteerd wordt met vraagstukken rondom het onderwerp energietransitie. Daarom nodigen we u graag uit voor ons seminar op donderdag 22 september zodat u beter voorbereid bent op deze energietransitie en u hier uw bedrijfsvoering en/of mobiliteitsbeleid op kunt afstemmen. Onoph Caron en Maarten Steinbuch zijn experts op het gebied van energietransitie en zullen onze gastsprekers zijn.

Het seminar zal plaatsvinden bij ElaadNL in Arnhem, hét kennis- en innovatiecentrum op het gebied van slimme laadinfrastructuur in Nederland.

Programma

16:00 Ontvangst
16:30 – 17:15 Gastspreker Onoph Caron
17:15 – 17:45 Pauze
17:45 – 18:45 Gastspreker Maarten Steinbuch
19:00 – 20:00 Walking dinner

Gastsprekers

Onoph Caron 
Caron is directeur van ElaadNL en lid van de stuurgroep Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL). Een belangrijk onderdeel van de NAL is het planbaar en voorspelbaar maken van de uitrol van onze laadinfrastructuur. Dit is samen met de ontwikkeling van Smart Charging cruciaal om heel Nederland over te laten stappen op elektrisch rijden. Caron noemt zelf het volgende als één van zijn specialiteiten: ‘Sense & Simplicity. If you can’t explain it to your wife/neighbour/kids its crap.’
Maarten Steinbuch
Steinbuch is wetenschapper op het gebied van hightech systemen, ondernemer en communicator. Sinds 1999 is Steinbuch hoogleraar Systems And Control aan de TU/e waar hij leiding geeft aan de onderzoeksgroep Control Systems Technology. Hij stond aan de wieg van studententeams van de TU/e die deelnamen aan de World Solar Challenge voor voertuigen op zonne-energie. Steinburg is groot voorstander van elektrische auto’s en heeft onder andere een belangrijke bijdrage geleverd op het gebied van autotechniek.

Aanmelden seminar energietransitie

Terug naar nieuwsoverzicht