SmiLease verlengt sponsorcontract met skiester Roosmieke

Persfoto skieen

De Waal Autogroep en SmiLease hebben het sponsorcontract met Skiester Roosmieke Heijdemann verlengd. De Volkswagen Polo waarvan Roosmieke al enige tijd gebruik maakt, heeft nieuwe reclame gekregen en is weer helemaal gereed gemaakt voor het nieuwe skiseizoen.

Ook Plan Effect heeft besloten om langer te blijven samenwerken met de 13-jarige Geldermalsense. Door ondersteuning van Sportcentrum Geldermalsen en fysiotherapeut Paul van Grootel wordt Roosmieke steeds krachtiger. Vooral de training van de rompstabiliteit werkt goed, dit heeft dan ook de hoogste prioriteit tijdens de trainingen. Door haar technieken te oefenen op de baan bij Klein Oostenrijk in Culemborg, bereidt Roosmieke zich voor op het skiseizoen.

Dit seizoen is zij begonnen met trainen bij Skiracing Heemskerk. Deze club heeft meer sneeuwweken en de training vindt plaats bij Snowplanet in Velsen.

Afgelopen weekend ging het nieuwe wedstrijdseizoen van start met de Indoor Lowland Championships. In Peer, België, had Roosmieke zaterdag twee mooie en stabiele runs, waarbij ze ook punten scoorde voor Nederland. Ook over de twee runs op de zondag was Roosmieke tevreden: ,,Ik heb echt alles gegeven, zeker in de tweede run. Die was dan ook de beste voor mijn gevoel.”

Op zaterdag eindigde Roosmieke als vijfde en zondag als zesde in haar leeftijdscategorie.

Terug naar nieuwsoverzicht