Sponsoring De Hoeksteen – Alpe d’HuZes

ALMN sponsoring De Hoeksteen

Eigenlijk zou het twee jaar geleden al zo ver zijn maar COVID-19 gooide roet in het eten. Nu heeft het team van Basisschool de Hoeksteen uit Maurik dan toch de Alpe d’HuZes beklommen, en met succes! Er is een prachtig bedrag van €21.061,- opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding.

Teamprestatie

Leny, Ans, José, Froukje, Meike en Maddi zijn op 2 juni om 4:35 gestart met de beklimming van de Alpe d’Huzes. Een route van 21 bochten naar boven waarbij het stijgingspercentage tussen de 8% en 11% ligt. Om 10.05 is team De Hoeksteen over de finish gelopen. Enkele teamleden hadden zo goed getraind dat ze ‘s middags voor een tweede keer naar boven zijn gelopen!

“Het is een wandeltocht van ons leven geworden. Zoveel aanmoedigingen langs de kant van de weg, maar ook via onze eigen sociale media. Je motiveert elkaar, je voelt de saamhorigheid, want iedereen gaat voor hetzelfde doel en opgeven is geen optie.”

ALMN sponsoring De Hoeksteen

Teamkleding

Bij een team hoort natuurlijk ook teamkleding. Zoals u misschien in 2020 al heeft gezien, hebben wij de kleding van team De Hoeksteen gesponsord. Met een sponsorshirt en bijbehorend vest waren ze goed gekleed voor de klim. Wij zamelen jaarlijks geld in samen met onze klanten. Voor elke recensie die klanten achterlaten op tevreden.nl wordt er een bedrag van € 5,- apart gezet voor een goed doel. Met de recensies uit 2019 hebben wij de Hoeksteen gesponsord.

Motivatie

De Alpe d’HuZes wordt jaarlijks georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding. Zowel het team van De Hoeksteen als van Autolease Midden Nederland heeft een collega verloren aan deze ziekte. Dit was een extra drijfveer voor beide partijen om ons hiervoor in te zetten.

We zijn erg trots op de prestatie van team De Hoeksteen en we hopen dat jullie alle leerlingen van jullie school hebben geïnspireerd!

Terug naar nieuwsoverzicht