Sponsoring Stichting Petje af

ALMN sponsoring Petje af

Zoals u misschien wel weet sparen wij jaarlijks samen met onze klanten een bedrag bij elkaar voor een goed doel. Voor elke ingevulde klanttevredenheidsenquête stoppen wij € 2,50 in de spaarpot. Aan het einde van het jaar verdubbelen wij dit bedrag. Het goede doel dat voor 2021 is gekozen, is Stichting Petje af. Wij wilden graag kiezen voor een lokaal goed doel dat gericht is op de toekomst. Stichting Petje af is actief in Tiel en richt zich op kinderen uit de omgeving.

Wat doet Stichting Petje af?

Stichting Petje af geeft op 30 zondagen per jaar extra les aan kinderen in de leeftijd 10 t/m 14 jaar die gemotiveerd zijn om te leren, maar vanwege sociale achterstandssituaties een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het doel van deze lessen is dan ook het vergroten van de kleine wereld waarin sommige kinderen leven. De deelnemers van Petje af leren niet uit boeken maar in en door de praktijk. Ze krijgen onder andere les van gastdocenten. Wij zijn vereerd dat we in september een gastles mogen geven op onze locatie. We kijken nu al uit naar de komst van de kinderen!

Van het gespaarde geld uit 2021 hebben wij 4 nieuwe laptops, geleverd door IT voor de Zaak BV, aangeschaft voor de medewerkers van Petje af Tiel. Onze Manager Sales Michiel de Jong had de eer deze laptops te overhandigen aan Marianne Zuurendonk en Peter Elferink. Wij wensen jullie nog veel leuke en leerzame lessen samen met de kinderen!

In het filmpje hieronder krijg je een goede indruk van Stichting Petje af. Wil jij ook een gastles verzorgen? Schrijf je hier in.

Terug naar nieuwsoverzicht