Team de Hoeksteen bundelt krachten!

Team de Hoeksteen bundelt krachten voor het Alpe d'huZes

Dit motto geldt ook voor de mensen die vechten tegen kanker. Door de opbrengsten van dit sportieve evenement wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Autolease Midden Nederland is heel erg trots dat basisschool de Hoeksteen hun krachten heeft gebundeld om geld op te halen voor dit mooie doel. ‘Team de Hoeksteen’ gaat de berg op ter nagedachtenis aan collega Ans de Gooijer. “Het ziekteproces en haar overlijden heeft diepe indruk gemaakt en geeft de drive om haar in gedachte mee de berg op te nemen”.

Ook staan wij als organisatie hierdoor weer even extra stil bij het verlies van onze zeer gewaardeerde collega Immanuël Struik die vorig jaar op veel te jonge leeftijd is overleden aan deze oneerlijke ziekte.

Door deze sportieve actie willen de leraren en leraressen de leerlingen van ‘Basisschool de Hoeksteen’ motiveren en stimuleren om tijdens kringgesprekken persoonlijke ervaringen te delen zodat ze hun verhaal kwijt kunnen en steun kunnen vinden.

Voor dit bijzondere initiatief hebben wij als Autolease Midden Nederland gezorgd voor een saamhorige uitstraling. Per recensie die klanten achterlaten op tevreden.nl wordt er een bedrag van € 5,- apart gezet voor goed doel. Met de recensies uit 2019 hebben wij ‘Team de Hoeksteen’ kunnen voorzien van een sportshirt en bijbehorend vest.

Wij wensen het team héél veel succes, positieve energie en een heel mooie ervaring toe. Benieuwd naar hoeveel er al is opgehaald of wilt u een donatie doen?

Doneer nu!

Team de Hoeksteen

Terug naar nieuwsoverzicht