Tijd en geld besparen met realtime wagenparkinzicht

Het onderhouden van een wagenpark kost veel tijd en moeite. Met realtime inzicht in uw wagenpark kunt u, als wagenparkbeheerder, niet alleen tijd maar ook geld besparen! In dit artikel vertellen wij u graag welke voordelen er te behalen zijn.

1. Bespaar tijd en dus geld

Het handmatig invoeren van data is verleden tijd. U hoeft niet meer achter verloren bonnetjes aan of gegevens te achterhalen. Door middel van ritregistratiesystemen heeft u altijd inzicht én overzicht.

2. Haal alles uit uw wagenpark

Doordat u over realtime informatie beschikt weet u altijd exact welke auto zich waar bevindt. Het systeem voorziet u van waardevolle informatie. Hierdoor kunt u alles uit uw wagenpark halen en al snel 10 tot 30 procent besparen!

3. Zuiniger rijden ligt nu binnen handbereik

Zuiniger rijden is niet alleen beter voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Door realtime inzicht in uw wagenpark ontdekt u al gauw hoe zuinig uw medewerkers rijden. Hier valt al snel winst te behalen. Door uw personeel alert te maken op een zuinige rijstijl bespaart u direct tientallen euro’s aan brandstof.

4. Verklein de kans op schade en ongelukken

Onderzoek toont aan dat medewerkers aanspreken op hun rijgedrag van invloed is op het al dan wel of niet veroorzaken van ongelukken en schade. Ritregistratiesystemen geven u inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers waardoor u makkelijker bijstuurt. Door schade en ongelukken te beperken, bespaart u makkelijk hoge reparatiekosten.

5. U stuurt direct bij waar nodig

Verkregen data uit ritregistratiesystemen helpen u direct bij te sturen waar nodig. Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties vaak – zonder dat ze het zelf doorhebben – te veel auto’s in gebruik hebben. Een deel van de auto’s staan dan onnodig stil en dat is zonde. Door voertuigen efficiënter in te zetten of door gebruik te maken van ‘carsharing’ bespaart u al snel op brandstof, onderhoud en leasekosten!

Wilt u ook inzicht krijgen in uw wagenpark? En vooral grip krijgen op de kosten. Neem dan, via onderstaande button, vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van ritregistratiesystemen voor uw wagenpark toe te lichten.

Direct contact
Terug naar nieuwsoverzicht