Wat een inzet van Stichting Kinderdroomwens!

Header blog - Stichting Kinderdroomwnes

Op woensdagavond 8 januari heeft Benevent een benefietavond georganiseerd voor Stichting Kinderdroomwens in Nijmegen om de FamilieVierdaagse te kunnen bekostigen. De stichting Kinderdroomwens is al meer dan 14 jaar actief voor kinderen en jongeren met traumatische ervaringen. In Nederland is er veel geregeld op sociaal maatschappelijk gebied maar de doelgroep van Stichting Kinderdroomwens valt grotendeels buiten de boot. Daarom zetten ze zich in voor deze groep. Door activiteiten te organiseren met ontspanning, lotgenotencontract en begeleiding.

Dit doen ze jaarlijks voor ongeveer 400 deelnemers. De deelnemers zijn kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 25 jaar die zelf of binnen hun gezin traumatische ervaringen hebben of hebben meegemaakt. Denk daarbij aan het verlies van een broertje of zusje, vader of moeder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik, mishandeling of uit huis plaatsing vanwege een onveilige thuissituatie.

Voor de veiling die werd gehouden tijdens de benefietavond heeft Autolease Midden Nederland een weekend exclusief Audi rijden aangeboden. Hier is € 500, – op geboden wat toegevoegd is aan de totale opbrengst. Wij zijn enorm trots dat Stichting Kinderdroomwens uiteindelijk een totaalbedrag van € 32.002,94 heeft opgehaald. Hiermee kunnen ze weer een hoop kinderen en families blij maken en we zijn trots dat we daaraan bij kunnen dragen.

Uitgifte Cheque Kinderdroomwens Audi Benefietavond Kinderdroomwens

Terug naar nieuwsoverzicht