Zorgheldenauto’s voor onze helden

De Waal Autoverhuur levert 5 zorgheldenauto's

Er zijn vijf #zorgheldenauto’s ingezet door De Waal Autoverhuur. En daar zijn wij enorm trots op! Door deze actie kunnen zij kosteloos van A naar B reizen. Hiermee kan het zorgpersoneel de nachtdiensten vullen en worden reistijden korter waardoor ze weer sneller thuis zijn en kunnen rusten na een drukke werkdag.

Het doet goed om te lezen wat het positieve effect is als een zorgheld mobiel is zonder daar kosten aan te hebben. We zijn dan ook heel erg dankbaar dat we hieraan mee mogen doen en we hopen dat er meer autobedrijven volgen.

 

BIJZONDERE VERHALEN

“Het zijn bijzondere tijden in het ziekenhuis op dit moment. Als arts ben ik werkzaam in Den Bosch en krijg ik regelmatig te maken met patiënten met het coronavirus. Er wordt door iedereen hard gewerkt en het einde van deze crisis is nog niet in zicht. Mijn vriendin is hoogzwanger en het is nog maar de vraag of ik van mijn verlof kan genieten in deze tijd. Een auto komt nu erg goed van pas; op deze manier kan ik snel naar mijn vriendin als de bevalling begint en scheelt het veel reistijd van en naar werk. Deze #zorgheldenactie is een fantastisch initiatief en ik hoop dat meer zorgmedewerkers gebruik kunnen maken van deze actie!”

“Wegens de coronacrisis heb ik mijn stage vroegtijdig moeten beëindigen. Ik ben student aan de HAN en door de vraag naar extra handen, heb ik besloten om iets voor de maatschappij te betekenen. Ik ben terecht gekomen in een woongroep waar 80 procent van de bewoners besmet is met corona. In deze tijd ondersteun ik mijn collega’s en is het doel om de kwaliteit van de zorg te waarborgen.”

SAMEN BESTRIJDEN WIJ HET CORONAVIRUS

“Ik ben nu werkzaam als arts assistent Interne Geneeskunde bij de Gelderse Vallei in Ede. Door de coronacrisis is mijn werk iets anders dan ik van tevoren had verwacht, maar ik ben blij mijn steentje bij te kunnen dragen in deze tijd! Mijn dienstblok is pas van start gegaan en door de aangepaste dienstregeling van de NS lukte het mij niet om ’s avonds weer terug naar Nijmegen te reizen. Dit betekende dat ik in het ziekenhuis moest overnachten. Dit was een lastig vooruitzicht en daarom ben ik heel blij dat ik door dit initiatief gewoon weer in mijn eigen bed kan slapen na ingrijpende diensten.”

“Super bedankt dat De Waal Autoverhuur meewerkt aan het zorgheldenproject. Hierdoor kan ons onderzoeksteam van het Radboudumc zorgmedewerkers die besmet zijn met het coronavirus (en in isolatie leven) bezoeken. Dit betekent veel voor wetenschappelijk onderzoek. Zo kunnen we allemaal een bijdrage leveren om dit nare virus te bestrijden!”

TROTS OP ONZE HELDEN

In samenwerking met Grasshopper Reklame in Tiel zijn de auto’s voorzien van de juiste bestickering. Dank voor deze mooie bijdrage!

Terug naar nieuwsoverzicht