Over ons

Bedrijfsprofiel ALMNShortlease

“One call does it all” is zeer zeker van toepassing op Autolease Midden Nederland (ALMN), wij zijn in ons 30-jarig bestaan uitgegroeid tot een professionele en klantgerichte onderneming. Historisch als “kleine” organisatie met goede naamsbekendheid in midden Nederland, nu gegroeid tot een sterke, middelgrote leasemaatschappij met een uitstekende positie in geheel Nederland. De missie van Autolease Midden Nederland zegt voldoende:

Autolease Midden Nederland stelt zich op als sympathieke en klantgerichte leasemaatschappij door het proactief beheren van wagenparken waarbij wij voor u een betrouwbare en flexibele partner zijn, door optimaal te voldoen aan de eisen en wensen van onze relaties. Autolease Midden Nederland zorgt voor een prettige en gezonde werkomgeving waarbij alle ruimte is voor ontplooiing van kennis en competenties.

Autolease Midden Nederland is een zelfstandige universele leasemaatschappij die opereert voor eigen rekening en bankonafhankelijk is. Bij Autolease Midden Nederland zijn 38 personen werkzaam die iedere dag ruim 5000 voertuigen beheren en een omzet van ruim 40 miljoen euro per jaar genereren. Sinds haar oprichting in 1986 heeft ALMN een ijzersterke reputatie opgebouwd. Een positie die gebaseerd is op een -gemeten naar wat in de markt gebruikelijk is- zeer breed en diep assortiment van diensten, waarmee wij u ondersteuning bieden in de meest uiteenlopende situaties.

Totaaloplossing

Wat verstaan wij onder een breed en diep assortiment van diensten? Wij kunnen elke klant, zakelijk of particulier de gewenste mobiliteitsoplossing bieden. Dat doen wij door middel van de volgende producten:

 • Zakelijke lease in alle mogelijke varianten (ook financiële lease en shortlease)
 • Zakelijke verhuur welke wordt verzorgd door onze business unit De Waal Autoverhuur B.V. (partner van Euromobil Nederland B.V.)
 • Particuliere lease welke wordt verzorgd door onze business unit ALMN Private Lease
 • Beheercontracten (Reparatie- en onderhoudscontracten)

Deze producten stellen ons in staat om iedere klant een passende mobiliteitsoplossing te bieden. Of het nu een oplossing betreft voor 1 uur of 5 jaar, voor een bedrijf of particulier, Autolease Midden Nederland heeft het in huis.

Onderscheidende aspecten

 • Leasemaatschappijen zijn als volgt te definiëren: bancair, beursgenoteerd en automotive: ALMN is een maatschappij met een automotive achtergrond, universeel en niet merk- of bankgebonden.
 • ALMN is een zelfstandig bedrijf binnen De Waal Autogroep, welke met 285 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers een omzet genereert van 120 miljoen Euro.
 • ALMN beschikt over een eigen huurvloot van ca. 516 voertuigen. Wij zijn ‘groot zakelijk’ partner van Euromobil zodat wij een landelijke dekking kunnen bieden betreffende de inzet van huurvoertuigen.
 • ALMN kan een groot aantal contractvarianten aanbieden voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.
 • Het wagenpark van ALMN bestaat voor ruim 40% uit bedrijfswagens. Vanwege het specialistische karakter van het bedrijfsautosegment zijn bij ALMN deskundigen in dienst met uitgebreide kennis van dit segment. Deze professionals beschikken over een uitgebreid netwerk van importeurs, toeleveranciers en carrosseriebouwers, waarmee goede contacten zijn opgebouwd.
 • De huurvloot van ALMN bestaat naast personenauto’s voor een groot gedeelte uit bedrijfswagens, zodat er voor u altijd een passende auto klaarstaat wanneer dit nodig is.
 • ALMN is actief lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Autolease Inkoop Combinatie. Dit geeft de waarborging om u een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, wij werken samen met organisaties als Euromobil, Profile Tyrecenter, Autotaalglas, GlasGarage, Eurocross Assistance en Travelcard.
 • Uiteraard kunnen wij invulling geven aan specifieke wensen, indien u zaken wilt blijven doen met uw ‘eigen’ leveranciers.

Tot slot: Mensen maken leasing

Een goed advies uitbrengen is alleen mogelijk wanneer men over voldoende kennis beschikt. Mensen maken daarbij het verschil. De deskundige adviseurs van Autolease Midden Nederland hebben de juiste lease-ervaring, om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Direct contact